Wat is nieuw?

Op deze bladzijde zal ik jullie op de hoogte houden van nieuwe dingen die toegevoegd zijn aan de website, en van ander nieuws dat gerelateerd is aan de inhoud van deze website.

Laatst bijgewerkt op: 12 september 2014

* Er is een nieuwe link toegevoegd op de pagina Links, van de Stichting Beschermde Wieg, een stichting die hulp biedt aan zwangeren en pas bevallen vrouwen die om wat voor reden dan ook de reguliere hulpverlening niet kunnen of durven benaderen.

* Er is vanaf heden een nieuw beterwerkend forum! Je kan het hier rechtstreeks vinden, of via de message board pagina. En daarbij hoort dan ook het fijne nieuws dat het forum een nieuwe beheerder heeft, waar ik heel blij mee ben!

* Hoewel het uitkomen van het boek 'Onschuldig' allang geen nieuws meer is, laat ik de onformatie toch hier staan. Een boek over ritueel misbruik, vanuit persoonlijke ervaringen geschreven. Drie schrijvers (Fred Poort, Abigail Doreen en Carla Hamoen) vertellen in dit boek elk op hun eigen unieke wijze over hun ervaringen met ritueel misbruik. Vanuit hun eigen oogpunt delen zij hun persoonlijke beleving en emoties over dit onderwerp.

Je kan
hier meer informatie vinden en het boek bestellen.
Het boek is ook bij
Bol.com te bestellen.

Boekhandels kunnen het boek hier bestellen.

* Gedichten en verhalen van overlevenden en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Als je graag wilt dat een gedicht/verhaal van jou op de site geplaatst wordt, mail dan naar fragilewing@chello.nl© Maart 2003 Fragile Wing.