Fragile Wing Gastenboek deel 1 - Guestbook part 1

NamePete
Email
CommentsKeep on keeping on!

Nameik
Email
CommentsIk ben bang, ik ben slachtoffer van satanisch ritueel misbruik, wordt nog altijd gevolgd, IK BEN BANG!!! Niemand die je kan helpen, alleen, versuft, moegestreden, doodop, verward, misselijk, band om mijn hoofd, het doet zoveel PIJN!!!! Mensen die dit niet willen geloven: HET BESTAAT ik ben niet gek, ik weet wat ik weet, als dit niet gebeurt was kon ik gewoon leven, gelukkig zijn, liefhebben en liefde krijgen, auwwwwwwwwwww Wordt wakker wereld, help ons!!!

Namemijn eigen naam
Email
CommentsJammer, dat er zoveel in het engels is.....dat kan ik niet oppakken....* Ik heb dit allemaal hier op de site eens zitten lezen (niet alles, maar wel veel-ik merkte dat ik moest uitkijken voor de triggers) Zoveel herkenning.....!!!!!! en ik dacht dat het wel mee viel met me...het maakt me eigenlijk in de war. Ik sta niet alleen in mijn strijd, al voeld het soms wel zo..maar daar kan die ander niets aan doen. Het lijkt allemaal normaal te zijn, wat ik ervaar en voel...ik ben niet de enigste...maar toch ... voeld het wel onbegrepen allemaal. Mijn naam is mijn eigen naam, en dat wil ik zo ff houden. Ik weet eigelijk ook niet waarom ik hierin schrijf...

NameRebekka
Emailchris.deen@12move.nl
CommentsHoi,
Ik ben erg blij dat ik deze site heb gevonden. Ik wist niet dat dit bestond. Heel veel herkenning en erkenning. Ik hoop dat heel veel vrouwen deze site vinden, zodat ze zich gesterkt voelen.Ik zou het ook fijn vinden om eventueel met iemand te mailen. Zaken waar je tegen aanloopt met elkaar delen, vragen waar je mee zit. Wie zin heeft of er behoefte aan heeft mag mij een mailtje sturen naar mijn e-mail adres. Ik kijk er naar uit.

Namejasmijn
Email
Commentsik heb met tranen in de ogen deze site bekeken. zo herkenbaar, en ook weer niet.ik heb DIS ben zelf ook slachtoffer van een sekte en misbruik. maar zou het toch niet als ritueel misbruik omschrijven.
wist niet dat er zoveel slachtoffers zijn. dit doet me pijn in mijn hart.

jasmijn

NameMeisje
Email
CommentsHallo,

dit is een geweldige site.
Ik vond het echt verschrikkelijk om sommige dingen te lezen!
Zelf ben ik een BPSer (Borderline), en heb ook te maken gehad met mishandeling, verwaarlozing, aanrandingen, gepest, kleineren.
Ik dissocieer nog steeds.
Ik vind het echt erg om te weten dat mensen zulke dingen kunnen aandoen aan anderen, maar het is de werkelijkheid, en ik vind dit een goed initiatief om te laten zine, dat alles niet altijd rozengeur en manenschijn is.
Bedankt!
Erg goed!!

Meisje.

Namelinda
Emaillindavangheluwe@hotmail.com
Commentsik ben zelf een slachtoffer van zware mishandeling en misbruik.
daardoor heb ik mps.en ben blij om hier veel herkenning te vinden,weten dat je niet alleen bent.
liefs linda

Namejoyce
Email
Commentswat een supersite zeg
wat fijn datv er eindelijk wat info over dit onderwerp te vinden is!!

Thank you!!

NameHenk
Emailhvbracht@planet.nl
CommentsIk ben blij dat deze vormen van geestelijk en lichamelijk geweld meer en meer aan het licht komen.
Wat een zegen dat er georganiseerde professionele hulp voor deze slachtoffers is.

Ik bid jullie en de slachtoffers God's hulp toe.


NameAngélique
Emailhumatrix@angton.myweb.nl
CommentsHallo,

Zelf ben ik overlever van ritueel misbruik. Eigenlijk kom ik hier zelden al ken ik de site al een hele tijd. Het zeer christelijke karakter is voor mij te moeilijk. Wel herken ik veel hierin. Op mijn eigen site www.angton.myweb.nl heb ik staan dat ik overlever ben van ritueel misbruik veel verder durf ik nog niet te gaan en ik heb er mijn verhaal geplaatst. Verder ga ik misschien meedoen aan een documantaire als zij het aandurven tenminste. Mijn misbruik speelde zich een een kleinere groep af en ik mag praten over het misbruik, maar het rituele gedeelte wil niemand horen word zelf vaak ontkent.

Fijn dat er mensen zijn die hier wel hun steun en herkenning kunnen vinden. Voor mij is het nog te veel gevraagd. Iedereen heel veel sterkte en liefs.

NameTineke
Email
CommentsLieve Cornelia,
Ik vind het nog steeds heel bijzonder wat je doet en ik snap ook heel goed dat je een eenzaam beroep hebt, maar ik hoop dat ik er altijd voor jou kan zijn.
Je hebt een mooie website!

NameSianne
Emailkorteland.j@filternet.nl
CommentsIk kan me haast niet voorstellen dat zulke dingen kunnen gebeuren, aan de andere kant ook weer wel.
Het is onbegrijpelijk dat zoiets KAN gebeuren. Hoe komen mensen in zón sekte verzeild?
Ik vind het erg goed dat er op internet over gepraat kan worden. Het zou eigenlijk veel meer in de belangstelling moeten komen. Op televisie b.v., zodat er voor gewaarschuwd kan worden!
Ik heb zelf wel erge dingen meegemaakt, maar dit is afschuwelijk!
Sianne

NameSanne
Emailvarthur@hotmail.com
CommentsHallo allemaal!
Ik ben al eerder op de site geweest, maar in verband met een rigoreuze verhuizing, ben ik een paar maanden niet in staat geweest om te mailen. Misschien is het verwarrend dat er nog een berichtje van een (andere) Sanne op het lotgenoten message board staan, maar ik ben de laatste dagen zo ver van de wereld dat ik zelf niet eens meer weet wat ik doe. dus het kan goed zijn dat het mijn e-mailtje is geweest.
ik heb trouwens een vraag aan iedereen, misschien eerder geschikt voor het message-board, maar iv.m. de andere Sanne maar even hier. Ik zit met bepaald ekinderliedjes in mijn hoofd.Ze brengen me in een soort trance. Zijn er mensen die hiermee ervaring hebben, en willen die dat dan laten weten aan Sanne:
varthur@hotmail.com
Ik heb behoefte aan contact met mensen die me begrijpen en die soortgelijke dingen hebben meegemaakt, maar ben bang dat ik nog steeds geschaduwd wordt.
Laten jullie iets van jullie horen?
Sanne

Namemaria
Email
Commentsbedankt iedereen die hieraanwerkt en iedereen die openstaat voor de inhoud. Dit is de enige plek die ik op de wereld ken waar ik herkenning vind. Het is ook de enige plek waar ik gestimuleerd word mezelf te geloven, in tegenstelling tot andere plaatsen.
god zij met jullie allemaal
maria

NameJune
Email
CommentsLieve lotgenoten, als slachtoffer van langdurig en afschuwelijk ritueel misbruik kan ik alleen maar zeggen bedankt dat jullie bevestigen wat ik niet durfde geloven

NameLotte
EmailLotteb@dolfijn.nl
CommentsIk heb geen woorden, alleen tranen....afschuwelijk dat dit bestaat. Ik wens iedereen hier ongelooflijk veel sterkte en kracht.
Liefs, Lotte

Nameisa
Email
Commentsjullie durven "the sound of silence"
doorbreken,mooi!Mijn lijfzin is helaas nog altijd:"fools,said I,you do not know,silence like a cancer grows,and the vision that was planted in my brain still remains whithin the sound of silence"

Namedolly
Emaildollytenbrink@hotmail.com
Commentshow fragile we are!!!!!!!!!
wie wil er contact met mij als lotgenoot?
wie wil met mij de leuke dingen in het leven delen?
we zijn zo eenzaam , en zijn op zoek naar begrip. mail me als je contact wil.
niet allen voor het feit dat ik dis heb maar ook als vriendin!!!!!! liefs dolly

Nameangelique
Emailangelique.vijgen@wanadoo.nl
Commentsik ben een moeder die haar kinderen probeert te steunen met hun probleem.
Met deze site kan ik ze laten zien dat het ze niet alleen gebeurt is en kunnen ze als ze willen hun hart luchten en er met anderen over schrijven. Super !!!!

Namedolly
Emaildollytenbrink@hotmail.com
Commentsja ik moet er aan geloven afgelopen donderdag te horen gekregen dat ook ik of wij dis hebben. we zijn blij dat we niet de enige zijn. maar we zijn verdomde eenzaam.

Namedorkas
Emailws@ki-staphorst.myweb.nl
CommentsVeel zou ik kunnen zeggen
maar woorden schieten tekort
men kan niets weerleggen
men weet maar altegoed wat eraan schort
God heeft ons goed geschapen
jullie, mijn ziel heeft geleden
moeilijk om jezelf weer bijeen te rapen
Jezus Christus heeft voor mij gestreden
en Hij strijd voor ons allen
met Hem wordt en ben ik overwinnaar
Hij zegt Ik laat je nooit vallen
wees als een vioolsnaar
gestemd, ontstemd, maar met muziek
Hij heeft ons gemaakt, uniek!!!!!

Namedolly
Emaildollytenbrink@hotmail.com
Commentspaniek,paniek, help me alstjeblieft!!!!! is dit het wat ik heb?? en als dat dan zo is; is er iemand die mij gerust wil en kan stellen?????

NameConny
Emailconny_amazone@hotmail.com
CommentsZo herkenbaar!! En toch, dan kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik het toch nog vrij gemakkelijk heb gehad tegenover anderen die hier geschreven hebben.

NameEls
Emailm.goossens6@chello.nl
CommentsBedankt voor dit. Bedankt dat er nu een plek is waar ik met mijn vrouwen heen kan gaan. Dat er een plek is voor gedenken.

Een hulpverleenster.

Namemarja
Emailm.hoekerd1@chello.nl
Commentste erg...................te ziek......ben er misselijk van en huil mee om jullie allemaal.
sprakeloos..................God waarom??????
marja

Namedorkas
Emailki.staphorst@hetnet.nl
CommentsPer vergissing een mail naar iemand anders gestuurd. Iemand die veel voor me gaat bidden nu.
Het is goed teweten dat er een veilige plek "site" is, waar je iets voor jezelf in kunt vinden.
Heb er veel steun aan.
Veel wijsheid van Gods HG bid ik jullie toe. Liefs dorkas

NameCaro
Emailcarolien.derechter@yucom.be
CommentsHeb de site via een vriend leren kennen.Ben blij dat hij ze me heeft leren kennen.Hier krijg je tenminste(h)erkenning en zie je dat je niet alleen met een probleem zit!!!!
Groet Caro.

NameLuka
Email
CommentsHoewel ik niet christelijk ben, deed het me goed te lezen over de goede Jezus en God i.t.t de goede satan waarin wij moesten geloven. De verschillende verhalen op deze website komen zoveel overeen met mijn ervaringen die ik me sinds anderhalf jaar begin te herinneren met grote hulp van mijn innerlijke delen. Ik ben ze eeuwig dankbaar voor hun onbeperkte inzet mij en ons lichaam zoveel mogelijk te beschermen in die donkere tijden.

Luka

NameFred Koudijzer
Emailpa3fng@vrza.org
CommentsHoud vol allemaal!
Het is net een zaagblad met heel veel tandjes. Soms klim je er een paar naar boven en dan glijd je weer een stukje naar beneden, maar wat je geleerd hebt neemt niemand meer van je af. Geef deze site door aan jullie lotgenoten.
Ik geloof niet in een god, maar respecteer iedereen die ergens steun vandaan haalt om te overleven, want daar gaat het om in dit leven.
Heel erg veel liefs en sterkte toegewenst door Fred.

NameAnneke Akershoek
Emailjohanneke102@hetnet.nl
CommentsHeel goed dat er openheid is in een goede sfeer. Eindelijk een plek waar deze mensen serieus genomen worden en geloofd worden. En hun verhaal kwijt kunnen. En voor anderen: weten dat het ECHT bestaat.
Groeten van
Anneke

Namewilfred
Emailwver@lycos.nl
CommentsHeel veel succes met deze site. Ik bid mee.

wilfred

Namewen en co
Emailpresident@chello.nl
Commentswij vonden het een geweldigge mooie site.meer woorden zijn er niet voor.
erg herkenbaar en tijd gekost om er doorheen te komen.Vooral als het zo dicht bij komt.thanks x wen en co

NameJohan Van den Bergh
Emailjohan_vandenbergh@yahoo.com
CommentsIk heb zopas jullie site ontdekt in het zoeken naar sites die als onderwerp'Seksueel Misbruik ' hebben.
Ik ga alles eens gfoed doorlopen en zeker aan vele anderen doorgeven.
Ik ben verantwoordelijk voor zelfhulpgroepen in Vlaanderen. We overwegen om ook een Web in te richten tegen eind van dit jaar, en jullie komen dan zeker in onze links te staan.
Weten jullie soms dat er Belgische sites of webs zijn die handelen over incest. Op msn.nl zitten nogal wat sites. Zijn er echter die door Belgen zijn gemaakt??

Verder proficiat met jullie web,

Joohan Van den Bergh
Palinckstraat 70/1
2100 Deurne

verantwoordelijke VZW Incest en Seksueel Geweld
(vrijwilligerswerk)
We bereiken zo een +- 25 mensen per maand in de babbelgroepen.

NameGerda Beek
Email
CommentsHartverscheurend ! Onwijsgoed dat er een site is. Als counseler ben ik onlangs gecontdronteerd met SRM en ik weet er niets van. Ik ontdekte het "per ongeluk " ! ( ik geloof in Gods leiding ) Jullie site zit goed in elkaar, goeie waarschuwing en goede grond om met elkaar te delen. Vertrouwen...spring eruit. Heel veel gods zegen , Gods shalom aan een ieder die dit leest. Ik moet nog veel leren. veel liefs Gerda

NameRuth Anders
Email
CommentsLieve Cornelia,
soms is ieder woord te veel en kun je alleen maar stil zijn nog.
Een verdiende Award voor deze moedige
en open site. Groetjes Ruth


NameTal
Email
CommentsHoi
Ik weet niet zo goed wat ik neer moet schrijven, maar er is iemand van wie ik zielsveel houd waarbij ook al deze dingen gebeurd zijn, en dat doet soms een beetje te veel pijn bij mij. De Heere Jezus heeft lekker toch gewonnen, en die rot-satan gaat lekker toch verbranden in de hel. Ik houd heel veel van jullie allemaal.

Knuffeltje van Tal

Nameamy
Email
CommentsWoorden schieten eigenlijk tekort als je deze site bekijkt. Wat een verschrikking hebben deze mensen doorgemaakt. Wat lijkt je eigen leven op zo'n moment dan simpel.

Te veel verdriet...te veel tegenslag...maar als je nu eens al je zorgen ...bijeen zou kunnen rapen...en aan mij geven... dan zou jij ze kwijt zijn... ik weet er wel raad mee... geef alles maar hier!!

NameMarc
Emailmarcvandenoord@hotmail.com
CommentsWoorden schieten te kort als ik deze site bekijk. Een schat aan informatie voor overlevenden en hulpverleners. Erg goed ook de links naar andere sites. Gods zegen je Cornelia

Marc

NameAnnemarie
Email
CommentsLieve Cornelia,

Ik net een mail gestuurd, maar daarin was ik nog wat vergeten. Namelijk tegen je zeggen dat jij/jullie wonderen zijn. In elk geval voor mij.
Ik bid vanaf nu onophoudelijk voor je en voor alle ander mensen op deze site. In Zijn liefde zijn jullie allemaal geborgen!
Anne

NameJessica
Email
CommentsAl surfend kwam ik bij toeval bij jullie terecht. Bij mij is onlangs de diagnose DIS gesteld en ben naarstig op zoek naar herkenning !Ik schrik van de dingen die ik herken en ik hoop dat ik en allen anderen komen waar ze willen komen !!!

NameKaatje
Email
CommentsIk schrok me rot toen ik jullie site las.
Dat er meer mensen zijn met zoveel ellende. Ik herken zoveel en dat was echt confronterend. Allen veel sterkte en kracht toegewenst van Kaatje!!!

NameFred Koudijzer
Emailpa3fng@vrza.org
CommentsHallo allemaal,
Gelukkig dat er ook dit soort sites bestaan. Lotgenoten helpen elkaar!
Herkenning, medegevoel, kracht en vooral echte menselijkheid.
Het bestaat echt! De wereld is niet te veranderen, maar wel hoe je er zelf mee omgaat. Ik ben zelf partner van iemand met DIS. Door mijn eigen verleden kan ik gelukkig veel van haar gedachten volgen. Ik zeg expres niet begrijpen, want dat kan ik niet bewijzen. Zij heeft er in ieder geval erg veel steun aan. Ik houd veel van haar en ook van allen die knokken om te overleven. Liefs en veel kracht toegewenst van Fred.

NameSonlight
Emaillilroooo17@hotmail.com
CommentsDear Carla,
Miss you andyour words. And your viewpoints. are you ok?
safe hugs,
Sunny

NameBert Heemskerk
Emailbertheemskerk@hotmail.com
CommentsEen moedige site die voor mij heel waardevol is.
Ik zal deze nog vaak bezoeken

Nameconny
Email
CommentsIk kan alleen maar denken: o, mijn God - als ik het gedenkboek lees. Het scheurt mijn moederhart in stukken. Je gaat helemaal kapot als je je kind moet laten doden. Mijn hart gilt van pijn. Ik moet er niet aan denken dat dat mij en mijn zoontje zou overkomen.

Dit is een hele goede website, wat dapper om dit op internet te doen. Wat een herkenning voor slachtoffers. Ik wens jullie de liefde van God toe en liefde van medemensen. Echte liefde,........

Liefs van Conny

NameAnna
Emailpsalm103_12_13
CommentsMijn hart huilt om alle slachtoffers!
Ik hoor veel mensen zeggen dat ze verbaast zijn dat deze praktijken nog voor komen. Juist nu, juist in deze tijd zal de strijd aleen maar erger worden!!!
Satan gaat rond als een brullende leeuw. Jesus is the answer!!!
God bless you!!!!!

NameAnnaG
Emailmedusas_skratt@hotmail.com
CommentsIts wonderful to find you survivors and this page. I wish we had something like this at swedish (we do have about abuse but not ritual abuse and DID). I have been crying a lot although I dont understand so much dutch.

That you have a memorypage is so precious. I have never seen anything like that. Its so big.

Thank you for being here.

I am a survivor of ritual abuse (but not satanic) and I dissociate
my swedish page is
http://www.geocities.com/medusas_skratt

sorry that my english is so bad that this sounds very strange!! but my will is good :-)

/AnnaG and family

Namem.
Emailstg@maasoevers.nl
CommentsToen ik per ongeluk op deze site stuite sloeg ik echt achterover van verbazing. Dat dit soort dingen nog gebeuren in de wereld!! Ik ben er echt boos over geworden en dat ben ik nog steeds.
Ik zou ook graag willen opmerken dat ik het ontzettend dapper vindt dat jullie er zo openhartig over kunnen schrijven, ik weet zeker dat veel mensen zoals ik een geheel andere bewustwording van de wereld om ons heen zullen krijgen.

xxx M.

NameMariska en Nancy
Emailstg@maasoevers.nl
CommentsDiep teleurstellend dat dit soort praktijken nog steeds in de de maatschappij plaatsvinden.

Wij willen jullie complimenteren met jullie zeer openhartige website. Wij denken dat hierdoor een aantal mensen wat bewuster worden wat er achter gesloten deuren nog steeds kan gebeuren.

NameMarga Haringsma
Emailharingsmam@hotmail.com
CommentsEen bijzonder document op internet.Wij zijn er heel blij mee.
en wij krijgen er vlinders van in onze buik want we horen er ook bij.

groetjes mijzelf.

NameMalon
Email
CommentsLieve Cormelia,

Ik weer eens een keer. In het memorial gedenkboek zag ik weer zoveel nieuwe stukjes, dat het me heel verdrietig maakte. Ik hoop dat velen hier een stukje thuis zullen voelen, wat ze niet echt kennen, maar misschien wel herkennen. ik geloof dat we allemaal bij God vandaan komen en dat we diep in ons binnenste Gods liefde herkennen. Ik bid dat al deze mensen zich door Gods warme armen omhelst zullen weten.

NameJonnan
Emailja@busmail.net
CommentsDag Cornelia,
Vandaag voor het eerst jullie page bekeken. Ik wist nog niet dat er zoiets in het nederlands bestond, helaas zal dat ook hard nodig zijn. Kan ik eens een langer briefje mailen? groeten, gods zegen, Nanja

NameMonalisa
Emailmdomacasse@hotmail.com
CommentsIk vond het best zwaar om deze site te bezoeken, maar ik weet dat mijn hart juist naar dit soort kinderen gaat. Ik ben blij dat iemand zo'n site durfde te maken. indien mogelijk, zou ik graag op de hoogte willen zijn en blijven over dit soort situaties en hulpverleningsmogelijkheden.
wees sterk en houd vast. God zal met je zijn.
Monalisa

Namemartijne
Email
CommentsWaar ik erg blij mee ben is de mogelijkheid een gedenkteken voor de overleden kinderen achter te laten. Ik ga dat zeker doen maar moet nog denken over de tekst. Martijne

NameEd
Emailreade001@wish.net
CommentsBeknopte, duidelijke site. Goed werk. Ik heb een link naar je site gemaakt op mijn website's linkspage.

Namemerriangela
Emailmerriangela@cornerstone.be
CommentsIk weet niet als if moet in Nederlands schriven maar het is meer moeilijk als ik moest omdat mij nederlands is niet so good als mij engels. Hi "Cornelia" i love you! You are coming in two weeks! :-) last night i was wishing you were here when i have to go to the hospital. i like fragilewing very much!

NameMiranda
Emailmaweijers@nl.packardbell.com
CommentsHoi Cornelia,
Ik weet niet goed of wat ik nu in het gastenboek schrijf, daar ook thuishoort. Maar ik zit met een probleempje: Ik heb een heel goede vriendin, een zij heeft DIS. Nu is zij al een hele tijd in een psychiatrisch ziekenhuis onder behandeling en daar willen ze haar nu naar een verblijfsafdeling sturen. Ik zelf vind dat ze daar niet thuis hoort, maar ik kom er niet achter waar ze wel goede zorg kan vinden. Zou iemand mij kunnen mailen die dat wel weet? Liefst in Noord-Holland en m.n. rond Amsterdam?

Alvast heel erg bedankt,
groetjes Miranda.

NameCheyenne
Emailnamasapa@yahoo.com
CommentsHallo,ook al ben ik niet ritueel misbruikt,ik ben wel ernstig misbruikt en mishandeld vanaf mijn 2e jaar,ik vind hier veel herkenning,kan heel gedissocieerd raken maar heb geen alters,heb geheugenverlies gehad maar veel situatie's zijn bovengekomen,vraag me af of ik op deze site hoor,ik ben christelijk opgevoed,ben veel bezig hoe te vergeven,waarom heeft God dit toegelaten,ik ben erg in de war ben opzoek naar lotgenoten die ook gelovig zijn met wie ik hierover kan praten,de gemeente waar ik nu in zit,zegt vaak 'je moet dit binden in Jezus naam'alsof de duivel me op de hielen zit,voor mij zijn het herbelevingen,flashbacks,vraag me dan af wat ik fout doe.Misschien hoort dit verhaal niet in dit gastenboek,maar het geeft zoveel herkenning,hoop op een reaktie.

NameSonja
Email
CommentsEindelijk een paar woordjes van mij in het gastenboek ! Dank je wel, Cornelia voor deze site, het heeft me
zoveel herkenning, erkenning en steun gegeven en nog steeds.
Lieve Cornelia, heel hartelijk bedankt en we bidden je Gods kracht, liefde en bescherming toe !
E-knuffel van Sonja

NameJ.
Email
CommentsHoi!

Ik ben ook eens komen kijken en vind het bijzonder dat jullie er zijn en ook een plekje voor mij bieden. Ik had niet gedacht dat dat er zou zijn.
Ik kom hier zeker nog eens vaker.

Liefs,
J.

Namebrenda
Emailshakita28@hotmail.com
Commentshallo,ik weet sinds een week dat ik ptss heb met dissosiaties.
Ik ben naar deze site gekomen en heb gelezen,en kreeg het koud,want in veel dingen hierin herkende ik mezelf.Ik kreeg tranen in mijn ogen en moest stoppen met lezen,want kon het niet meer aan,maar zover ik gelezen heb was het een goede site,maar er komen zoveel dingen naar boven en teveel herkenning in sommige dingen en dat is mij te zwaar. maar ik wilde toch iets zeggen over de site.
ik wens iedereen veel sterkte die dit meemaakt en ik hoop dat het ooit beter gaat worden,want het is niet niets om zo steeds te moeten leven.

veel liefs brenda

NameAnita
Email
CommentsWat zijn jullie sterk, allemaal! Ook al ken ik jullie niet persoonlijk, maar als je zoiets hebt meegemaakt, én je bent er nog, dan moet je wel ontzettend veel power in je hebben.

NameNesty
Email
Commentsvindt het een goede informatie en verwerkings pagina kom nog es terug. Iedereen heel veel sterkte en liefs toegewenst.

NameTineke
Email
CommentsWat een ontzettende mooie site! Ik bewonder jullie doorzettingsvermogen en ook dat jullie altijd willen klaarstaan voor mensen in nood. Dat vind ik echt heel bijzonder.

Liefs, Tineke

NameGerda
Emailgerda.roza@zonnet.nl
CommentsIk was ook een slachtoffer van SRM. Maar Jezus heeft mij totaal bevrijd. Nu help ik anderen.Ik heb een nieuw leven gekregen.

NameAnneke
Emailjohanneke102@hetnet.nl
CommentsAls buddy van een vriendin die jarenlang ritueel misbruikt is, ben ik heel blij met deze duidelijke site. Openbaar laten komen dat het écht bestaat (helaas) op een integere manier, vind ik erg positief!
Anneke

NameSimmy
Emailsimone2605@hotmail.com
CommentsDuidelijke, overzichtelijke site!
Fantastisch initiatief en zo goed dat er meer openheid komt hierover!

Is er eventueel meer informatie voor naaste familieleden van slachtoffers? Zelf ben ik een dochter van een slachtoffer en heb hier een scriptie over geschreven voor mijn opleiding Maatschappelijk Werk, maar zou graag in contact komen met andere personen die ook slachtoffers in hun naaste omgeving hebben! Dit om ervaringen uit te wisselen wat voor een gevolgen het heeft in jou leven dat een naast familielid slachtoffer is van ritueel misbruik.

Simmy

NameKristen
Emailkristen@nhhi.net
CommentsHi Cornelia,

Just a note to tell you I love your site. As soon as the volunteer who speaks Dutch is able to check out your site, I'll be able to read more than what I have to this point (I can read very, very little). I've added your site as a link to our web page (www.nhhi.net) under our RA/SRA topics.

Let's continue to work together to provide hope for survivors. I've enjoyed getting to know you these last few weeks. I hope we will continue to do so.

To all who have been hurt - there is hope - please hold on. And know you are not alone!

Take gentle care.

Love you.


NameMirthe
EmailMirthe_g@hotmail.com
CommentsDoor deze site krijgen mensen een stem. Het geeft hen de mogelijkheid om zich te uiten. Hun stem wordt hier
begrepen. In al het (dood) zwijgen is er toch iemand die tussen beide komt.
Dank je wel Cornelia. Op deze manier
geef je Hem ook een extra kans om te spreken tot mij. Gods zegen wens ik je toe Cornelia.
Groetjes van Mirthe

NameTheoT
Emailtteunissen@chello.nl
CommentsNa het zien van de documentaire "verborgen Moeders" en weer contact met de mij bekende persoon "kleintje" en het zelf zijn van slachtoffer van seksueel (niet ritueel) misbruik, spreek ik mijn bewondering uit voor deze site en alle mensen die hier hun verhaal doen.

Chapo en een warme groet.

Theo

NameLamaera
Emaillamaera@wishmail.net
CommentsGeweldig dat er nu iets in het Nederlands is. Duidelijk uitgelegd.
Niet zweverig.
Herkenbaar.
Het geeft erkenning dat ook hulpverleners het kunnen lezen en zien dat het (RSA. end.) reeel is en bestaat (helaas) en wat het met iemand doet/gedaan kan hebben.
Ga door en bedankt.

NameMarijntje
Emailmarijntje2@hotmail.com
CommentsHallo Cornelia, wat heb je hier goed aangedaan,het zal best wel moeilijk zijn om zo iets op het web te zetten.Ik ben er dankbaar voor(dubbel dat het nodig is)Moge God je veel wijsheid geven en nogmaals dank

NameEef
Email
CommentsGeen woorden voor..

Nameleny
Email
CommentsLieve Cornelia

Iedere keer als ik een stukje lees, wordt het me bijna teveel. Bij de verhalen ken ik ook de mensen en dat doet me verdriet. Zelf heb ik veel verdriet in mijn leven meegemaakt, maar dit vind ik echt te erg voor woorden. Ik bewonder je moed! Ik weet ook dat je door God gebruikt wordt. Ik bid veel voor je. Ik leid zelf een lotgenotengroep voor vrouwen die traumatische ervaringen hebben in het verleden.Ik merk dat het praten erover helpt.

Ik wens je veel wijsheid toe.

NameClaudia
Email
CommentsWat een duidelijke en informatieve site. Ik ben meer gaan begrijpen wat het inhoud en wat dit met de slachtoffers doet. Je kan niet begrijpen dat zoiets bestaat. Cornelia de complimemten voor dit werk en ik wil je hierbij heel veel sterkte toe wensen en Gods zegen. Dit ook speciaal voor de slachtoffers.
Liefs Claudia

NameMalon
Email
CommentsHeel mooi is ook het Memorial Gedenkboek! Prachtig. Ik weet hoe belangrijk het is om een plekje te hebben voor een verloren kindje, al verloor ik het mijne 'gelukkig' niet onder deze omstandigheden. Het is triest te zien dat het er zoveel zijn, maar ik ben ook dankbaar dat al deze mensen hun kinderen in het boek mogen zetten.

NameJudith
Emailjudith@cornerstone.be
CommentsMy dear friends, I finally made it to your site. It is truly wonderful! I know it will help many survivors find hope and support. Love you! Judith

NameCora
Emailrona.rona@wolmail.nl
CommentsZelf gelukkig nooit iets mee te maken gehad. Maar het gedicht "klein meisje" snoerde mijn keel dicht. Als ik kijk naar mijn onbezorgde dochtertje van twee sluit ik haar in mijn armen en bid voor al die kindertjes vanwie hun kinderjaren hen veel te vroeg zijn ontnomen.

Nameliesbeth
Emaill.blok@filternet.nl
CommentsWat een geweldig goeie site! Voorziet in een grote behoefte! Ik weet dat deze afschuwelijke dingen gebeuren en ben blij dat er eindelijk eens een keer NIET over gezwegen wordt. Iedereen heel veel sterkte en Gods zegen. Er is, denk ik, veel gebed nodig voor slachtoffers van toen en nu.

NameZita
Email
CommentsIk heb met verbazing deze site gelezen. In m'n ergste nachtmerries had ik me niet kunnen voorstellen dat dit in Nederland zou voorkomen! Ik vind het ontzettend moedig en goed dat deze site er is! Ik hoop ook dat heel veel mensen er wat aan zullen hebben.

Namehesp
Emailhesp@chello.nl
CommentsMooie duidelijke site, helaas te veel triggers (voor mij).
eindelijk een nederlandse site,
mooie tekeningen en prachtige gedichten

NameMeina
EmailM.R.Kieft@palm.A2000.nl
CommentsZiet er echt goed uit, veel informatie. Echt heel goed.
Ik vind het erg belangrijk dat ander personen kunnen
lezen wat slachtoffer kunnen door maken, naar seksueel-
misbruik. En hierdoor ook meer begrip krijgen voor de
slachtoffers van seksueelmisbruik.
Zelf ben ik ook slachtoffer van jaren lang seksueek-
misbruik. Het heeft een plaatsje gekregen en kan genieten van het leven.
Maar zonder HEM had ik dit niet gekund.

Verder succes met je website

NameErwin
Emaile.t@solcon.nl
CommentsFijn dat er zo`n site nu bestaat. Zelf heb ik jarenlang geestelijk (de onderdrukking van/door mijn moeder), misbruik meegemaakt, wat mij een borderline persoonlijkheidsstoornis heeft opgelevert. En ook een dissociatief probleem. maar God vergeet ons niet. Hij troost en helpt. Wil je misschien je verhaal delen, dan mag je mij gerust mailen.(Ik heb verder mogen studeren en ben nu pastoraal therapeut en ervaringsdeskundige, maar niet wat betreft ritueel misbruik)

Liefs,

Erwin

NameIsaac Jacob Vaught
EmailTheorem3@aol.com
CommentsHi,
I like Kinderpagina. I like to watch Elmo dancing. I like the zebras and elephants and giraffes on Noah's ark. Fly Away Home is one of my favorite movies. I like the pictures of the little lambs.
Love,
Isaac (age 2)

Namejan
Emailfernando@focus-in.nl
CommentsFijn om hier de informatie te kunnen vinden die zo dringend nodig is om mensen te kunnen helpen. Geweldig met je vragen hier terecht te kunnen. Heerlijk om te merken dat mail zo snel beantwoord wordt. Ik bid dat deze site mag meewerken om slachtoffers te helpen, het rijk van satan afbreuk te doen en het Koninkrijk van God te bouwen. Jezus leeft!!
Gods zegen op jullie werk.

NameAyla
Emaila.de.vries02@chello.nl
Commentsik hoop dat ik me hier een beetje thuis kan voelen

Namelies
Email
Commentszo lang gezocht naar een christelijke site over rituaal misbruik
en nu "zomaar" gevonden
het was voor mij vandaag even een veilige plek
dank je

NameMalon
Email
CommentsLieve Cornelia, wat een tijd, moeite en strijd hebben deze site gekost en wat moedig om hem nu zo op het internet te hebben. Ik bid voor je. Dat deze site een open deur mag worden voor vele "thuislozen", die zich hier thuis mogen gaan voelen. Liefs, Malon

NameRuth
Emailkruimeltje21hotmail.com
CommentsGeweldig dat deze site er is gekomen ik hoop dat veel mensen (h)erkenning mogen vinden ook al heb ik dit zelf niet mee gemaakt. Mensen jullie mogen weten hoe moeilijk ook dat de Here God jullie draagt en kent.Met alle waarom.s? De site is goed opgezet.
Heel veel sterkte en Gods Zegen

NameRita
Emailrita.vansteyvoort@chello.be
CommentsEen heel pakkende en toch hartverwarmende site. De manier hoe alles is omschreven, de verwittigen voor triggers, proficiat !!!
Inderdaad voor een leek kan je hier veel triggers lezen, maar als je zelf jaren groepstherapie meemaakte wegens mijn incestverleden, raken deze feiten je nog wel, maar er echt van schrikken, neen dat niet meer !
Ik vind het wel heel constructief dat je dit alles zo naar buiten brengt, het wordt dringend tijd, want INCEST en ALLE ANDERE MISBRUIK wordt gewoonweg DOODGEZWEGEN. Ook binnen de psychiatrie soms !

Ik wens jullie veel geluk met deze site en hoop dat vele mensen nu durven te praten !

Rita Van Steyvoort

NameNoa
Email
CommentsMooie site!

Moge velen net als ik hier bemoediging en steun vinden.

Liefs,

Noa

Namemarijntje2
Emailmarijntje2@hotmail.com
Commentsfijn dat het klaar is,ik hoop dat er veel reacties opkomen en dat velen er gebruik van maken.Ik ben blij met de site.

NameTeresa Jellema
Emailthe.jellemas@pacific.net.sg
CommentsI found it deeply touching and will pray for you...may God's love be a strong pillar in and through your life to those in need.

NameFoelie
EmailFoelie310@hotmail.com
CommentsWat een warmte straalt deze site uit. Wat voel je je hier welkom.
En wat vreselijk dat dit nog moet bestaan.

Sterkte voor iedereen.

Veel liefs
Foelie

Bedankt dat je in ons gastenboek hebt geschreven!

Hosted by Fragile Wing